Wietolie kopen

We zijn met ons allen hier in Catedrala komen eten omdat we de verjaardag van een van onze medewerksters op een fantastische manier wilde vieren. We hebben dan ook werkelijk de bloemetjes buiten gezet voor Tineke en er een super gezellige dag van gemaakt. Het menu was heerlijk en de wijn was verrukkelijk. Nu we dan toch in België waren besloten we daar de middag rond te vertoeven en eens een kijkje te nemen wat er allemaal op de markt was. Tot onze grote verbazing nergens een winkel waar wiet olie te koop was en wat ons dus op het idee bracht in België een winkel te openen.

Naast de Catedrala stond een prachtig pand vrij dus zijn we daar ook maar meteen een kijkje gaan nemen en omdat de eigenaar erboven woonde konden we deze ook dezelfde dag nog bekijken. Een leuk pand dat er goed verzorgt uitzag en waar niks aan ontbrak, dat was de moeite waard! Eenmaal thuis hebben met ons allen de hele zaak goed overwogen.  Na een paar lange gesprekken hebben we besloten binnenkort een winkel te openen in België naast het restaurant Catedrala en om niet uit de toon te vallen wordt deze winkel gedoopt met de naam De Wiet Olie Tempel. Dus kunnen de mensen over een paar weken in België ook wiet olie kopen. Natuurlijk moesten we deze vooruitgang vieren en zijn we met ons allen weer opnieuw gaan eten bij Catedrala waar de wijn deze keer een goede werking op ons heeft gehad en waardoor we dus zeer vrolijk weer thuis kwamen.

Ondertussen hebben we alles al voor elkaar in België en kan de winkel geopend worden, waarvoor we uiteraard een groot openingsfeest voor in petto hebben en waar iedereen van harte welkom is.