vacature schoonmaakmedewerker

Wanneer schoonmaken je hobby is en je van je hobby je werk wilt maken hebben wij dé perfecte vacature voor jou! Het werken in de schoonmaak is toegankelijk voor iedereen, je kunt het namelijk gemakkelijk combineren met het gezinsleven of andere bezigheden dit omdat de diensten verschillend zijn. Zo is het mogelijk in de ochtend, middag of avond te werken, waardoor je genoeg tijd overhoud om andere dingen te doen.

Wanneer je aan de slag wilt in de schoonmaak is een diploma niet verplicht, voor het vak schoonmaak is er simpel weg geen echte opleiding. Wel zijn er cursussen die gevolgd kunnen worden zodat er meer kennis wordt opgedaan, maar ook de praktijk is een goede leerbaan.

Werkende wijs neem jij de vaardigheden over van je collega’s en na een inwerkperiode weet jij van de hoed en de rand. Zo is het mogelijk zonder ervaring of diploma aan de slag te gaan, in een hele leuke branche.

Werken in de schoonmaak betekent bij ons, werken in een gezellig team met een normale werkdruk, waardoor het werk leuk blijft en je iedere dag zin hebt om aan de slag te gaan bij één van onze opdrachtgevers.

Het is in de schoonmaak wel belangrijk dat je in het bezit bent van je VCA diploma, dit omdat dat ons en de opdrachtgever laat zien dat jij weet hoe je veilig en met oog op de gezondheid de werkzaamheden kunt uitvoeren. Een VCA diploma is te behalen tijdens je loopbaan, wij hebben namelijk ook enkele opdrachtgevers waar een VCA- diploma niet direct noodzakelijk is. Je krijgt 3 maanden de tijd om dit certificaat te behalen. Weet je niet waar je dit kunt doen? Geef dit aan tijdens je intakegesprek dan zoekt mijn collega samen met jou een geschikte locatie.