Onze gasten aan het woord

 

 

Blauwhoed, bouwbedrijf, bedrijfsuitje

We zijn met 20 man gaan eten bij Catedrala. We hadden echt iets te vieren, want we hebben ons jaartarget ingevuld en de directie was zo gul ons een etentje cadeau te geven. Ze kwamen zelf niet mee, maar dat vonden wij allemaal meer dan prima. Het eten was heerlijk al hebben we er niet veel van geproefd, want we hadden onszelf al volgegoten voordat het eten werd opgediend. Volgens mij was het wel lekker, wat ik me er nog van kan herinneren. Wat ik me wel kan herinneren was de wijn, deze was niet te versmaden! Heerlijk! Daarom ging iedereen bij ons ook zo hard. Wij komen hier zeker terug!

 

Henk en Ria

Wat een gezellige zaak is Catedrala! We hebben genoten van een heerlijke pizza en we hadden er ook een fantastisch wijntje bij besteld. Het personeel is bijzonder vriendelijk, want ik zit in een rolstoel en alles werd opzij gezet toen ik binnenkwam. Ik voelde me de koning te rijk. Volgende maand zijn we 45 jaar getrouwd en ik weet zeker dat ik mijn vrouw ga trakteren op een heerlijk avondje uit eten bij Catedrala! Zij had trouwens de spaghetti genomen en at haar vingers erbij op. Echt een aanrader!

 

Groene draak familie uitje

Onze opa werd negentig en we wilde hem verrassen door met de hele familie ergens te gaan eten. We zijn met ongeveer 40 man op zoek gegaan naar een geschikt etablissement. Omdat we met zo’n grote familie zijn konden we niet bij ieder restaurant terecht. Maar Catedrala heeft ons direct verwelkomd en zelfs een aangepast menu in elkaar gezet waarbij we konden kiezen uit drie voor-, drie na- en 3 hoofdgerechten. Zo verliep de avond gesmeerd er was er niet teveel geneuzel over wat we zouden eten en hoeveel iedereen had besteld i.v.m. de rekening. Gewoon een fixed prijs voor ieder z’n keus. In onze familie is geld nogal een dingetje en ik wilde achteraf gezeur voorkomen door het op deze manier te regelen. Gelukkig begrepen de mensen van Catedrala dit direct en zijn ons tegemoet gekomen. Top tent!

 

Carlos en Perry

Carlos eet alles, deze man is niet te geloven. Het is maar goed dat hij nooit naar zo’n all in resort gaat, want dan zou hij zich dood eten. Dus wat hem betreft hoefde ik me geen zorgen te maken. Maar ik ben echt een zeur. Ik ben een veganist en wil alleen maar biologisch eten. Voor mij is het een levenskeuze waar ik me koste wat het kost aan wil houden. Ik vind dat ik die keuze mag maken, maar het maakt het leven wel zuurder. Zo kan ik bijvoorbeeld niet bij ieder restaurant terecht. Daarom laat Carlos mij altijd iets boeken, want hij heeft er al een paar keer naast gezeten. Toen ik koos voor Catedrala wist ik dat er voor mij eten was, ik wist alleen niet of het goed zou zijn. Ik heb me zorgen gemaakt om niks, want het was heerlijk! Hele simpele lekkere gerechten van biologische producten. Ik had zelfs heel veel keus. Carlos ging helemaal los die heeft drie hoofdgerechten besteld en was niet te houden. Dus mocht je net als ik ook een veganist zijn, dan ben je bij Catedrala aan het juiste adres.

 

Marlu en Ricardo

Marlu heeft een beetje last van smetvrees en wil niet in een ‘vies’ restaurant eten. Dan is ze al misselijk voordat het gerecht is opgediend. Dus het is voor mij altijd zaak om eerst langs te gaan bij het restaurant alvorens te reserveren, omdat ik anders de bui al zie hangen. Gelukkig waren ze bij Catedrala zeer vriendelijk en SCHOON. Ik heb direct een tafeltje gereserveerd. Marlu was nog wel kritisch, maar onterecht en ergens zag ze dat zelf ook wel in. Ze heeft alles opgegeten en zei dat ze het lekker vond. Ik zelf vond het heerlijk en heb me zoveel mogelijk niet proberen te storen aan de overdreven kritische overkant van mijn tafeltje. Ik was natuurlijk wel voorbereid, dus had de bediening opdracht gegeven haar glas standaard bij te vullen, zonder te vragen. Zo was het dat ze steeds liever werd en het gezeur op de achtergrond verdween. Zeer goed personeel daar bij Catedrala!

 

Rick en Valerie (en Vic)

Onze zoon heet Vic. Dat is een samenvoeging van onze namen. Dat vonden we leuk. Hij is nu drie jaar en best een gezellig ventje, als hij z’n bui heeft. Zoals we allemaal weten is zitten in een restaurant niet de leukste bezigheid voor een kind van drie, maar we hebben het erop gewaagd bij Catedrala. Ondanks z’n gehuil en gezeur bleef de bediening vriendelijk en hebben ze zelfs bedacht om hem een potlood en een tekening te geven, toen was hij even stil en hebben wij in rap tempo de gerechten naar binnen gewerkt. Ik was zelfs nog in de gelegenheid om een toetje te nemen. Ik dacht eerst aan echt Italiaans ijs, maar ik heb me bedacht, een softijsje is toch echt meer mijn ding.

 

Kapsalon Debbie, bedrijfsuitje

Wij meiden hebben altijd wel zin in lekker eten. In de salon praten we over niks anders. Toen kwam er een klant en die vertelde over Catedrala en toen dachten we; Ja! Deze doen we. Dus wij met z’n vijven gereserveerd en ons lekker met z’n vijven zitten optutten voordat we erheen vertrokken. Het eten was lekker en de zaak ziet er mooi uit. De prijs kwaliteit verhouding is prima, niks op aan te merken en de bediening is sexy. Er was een jongen bij waar we alle vijf wel op z’n gezicht wilde plaatsnemen, maar achteraf denken wij dat hij van de andere kant was. Al met al een prima avond gehad, want we liepen alle vijf achterstevoren het restaurant uit. Wat een heerlijke wijn wordt daar geschonken!

 

Chris en Wendy

Chris had mij verschrikkelijk bedonderd met een andere vrouw en sindsdien doet hij er alles aan om mij terug te krijgen. Daar kwam het etentje bij Catedrala vandaan. Nouja ik vind het prima, toch gratis eten. Maar ik had nooit verwacht dat het zo lekker was. Je gaat toch schoorvoetend akkoord met zo’n uitje zonder verwachtingen. Maarja ik werd zo verschrikkelijk lazarus dat ik Chris in m’n dronken bui een lapdance heb gegeven middenin het restaurant. De bediening wilde me nog tegenhouden, maar m’n topje lag al in de soep. Uiteindelijk zijn we eruit gezet, wat wel heel jammer was, want ik had nog wel zin in een toetje.

 

Rosfinance.nl teamuitje

 

Denkt u eerdaags een auto te lease? Denk er dan wel even over na om een goede en betrouwbare leasemaatschappij hierbij te betrekken. Op het internet kunt u veel lease maatschappijen vinden dat is waar, maar zijn ze ook betrouwbaar? Jammer genoeg het antwoord is nee, niet alle lease maatschappijen zijn betrouwbaar en bovendien zijn er ook veel aanwezig die de zaak flink kunnen bedonderen als het op geldt uitgeven aankomt dus dat is oppassen geblazen.

 

Een betrouwbaar en gerenommeerd leasemaatschappij is bijvoorbeeld Ros Finance. Zij kunnen u helpen en de leasewereld letterlijk aan uw voeten leggen om de beste beslissing voor een auto lease te nemen rekening houdend met uw financiële mogelijkheden en behoeften. Het is van groot belang dat alle zaken goed voorgelegd worden en op een duidelijke verstaanbare manier aan u worden overhandigt voor dat u een leasing aan gaat. Dit helpt zowel bij het kiezen van de auto als bij het overwegen van het maandelijks bedrag en de periodes evenals de bijkomende kosten als u bijvoorbeeld voor een financial lease kiest.

 

Wij raden mensen aan om eerst een controle over het bedrijf uit te voeren vaak en te bekijken of dat deze betrouwbaar genoeg is om hier uw geldt te investeren. De markt onderzoeken daar gaat natuurlijk tijd inzitten daar zijn we ons heel bewust van maar denk er dan ook even over na wat belangrijker voor u is. Een goede en betrouwbare leasemaatschappij waar u zonder zorgen een contract mee kunt aangaan of vele slapeloze nachten?

 

Bekijk dus eerst goed aan wie u uw geldt uitgeeft en gebruik uw geld verstandig, nogmaals wij raden de meeste mensen aan een bezoek te toen aan de site van leasemaatschappij rosfinance.nl voordat u in een andere leasemaatschappij in het bootje stapt.