Culinaire avond

Zaterdag avond 12 November 2020 houden wij een speciale Italiaanse avond. Op deze avond word u welkom geheten met een heerlijk glas Italiaanse prosecco. Aansluitend krijgt u een kleine amuse om de avond te beginnen. Het word een avond waarbij geen menukaart aanwezig is. Echter kun u wel aangeven of u allergieën heeft of dat er dingen zijn die u echt niet eet.

Onze chef

Aller eerst iets over onze gast chef. De chef komt voor een avond koken in ons restaurant. Hij heeft de koksschool gevolgd aan een van de beste van Nederland in Maastricht. Vervolgens heeft hij door de jaren heen bij verschillende sterrenzaken gekookt. Zelfs is hij naar Frankrijk gegaan. Daar heeft hij in een van de beste restaurants gekookt. Toch heeft hij besloten om 12 November een avond bij bij ons te komen koken. Hij is geboren en getogen in ons dorp en vind het erg leuk deel te mogen uitmaken van deze bijzondere avond.

Het concept is heel erg simpel. Na de aangegeven uitzonderingen gaat de chef een 10 gangen menu voor u koken. Wees niet bang. Dit zullen geen volledige gerechten zijn. De avond zal duren van 19:00 tot 24:00. Ook is het natuurlijk mogelijk om een van onze speciale koffies na afloop te bestellen.

Ook is het natuurlijk mogelijk om een reservering met vrienden te plaatsen. Daarentegen nemen wij geen groepen aan die groter zijn dan 14 personen. Wel kunt u met grotere groepen een avond reserveren bij onze gast chef. Alleen op deze avond zal hij privé groepen aannemen om bij u thuis te komen koken. Deze catering zal van alles voorzien zijn. Bediening word aan gedacht en uw huis zal volledig schoon weer achter gelaten worden. Voor meer informatie over de prijzen kunt u bij ons langs komen en krijgt u een kop koffie van de zaak.

Echter hebben wij ook een normale menukaart. Wilt u weten wat wij allemaal op het menu hebben staan? klik dan hier.